• Hovězí s mrkví po anglicku

    Vyzkoušejte naší v ariaci na klasický recept z hovězího masa a mrkve. Přejeme dobru chuť! 500 g hovězího masa na dušení 3 střední...

  • Hovězí po burgundsku (Boeuf bourguignonne)

    Recept na hovězí po burgundsku na červeném víně určitě stojí za vyzkoušení. Přejeme dobou chuť! 750 g hovězího zadního masa 50...

  • Pikantní makrela s česnekem

    Makrela dosahuje velikosti až 45 cm, jedná se o rychle plovoucí dravou rybu. Potřebujeme : 4 makrely 4 stroužky česneku 1...

  • Pstruh v županu z lískových oříšků

    Sladkovodní ryby se v našem jídelníčku bohužel objevují stále velmi zřídka. Přitom obsahují vysoký obsah nenasycených mastných kyselin řady...

  • Medová kuřecí křidýlka s citrónem

    Příprava kuřecích pokrmů se stále řadí mezi ty nejoblíbenější. Tak tady je jeden z dalších receptů na lahodná kuřecí křídla.   Potřebujeme...

  • Zapékané mleté maso s kapustou

    Kapustu můžeme připravovat na mnoho způsobů, např. vařit, smažit, dusit, zapékat, pařit apod. Syrová se však nejí. Dále se dá použít do...

  • Tokajské vepřové kotlety na víně

    Připravte si s námi chutný a jednoduchý recept na vepřové kotlety. Přejeme dobrou chuť! 4 kotlety hladká mouka na obalení olej...

  • Hovězí roláda

    Asi většina z nás má ráda Španělského ptáčka. Vyzkoušejte podobný recept s trošku jinými ingrediencemi. Přejeme dobrou chuť! pláty hovězího...

  • Pepřový steak

    Steak je plátek masa ukrojený přes vlákna z většího kusu masa, obvykle hovězího nebo obecně červeného . Steaky se obvykle upravují...

  • Citrónový losos

    Losos se u nás řadí mezi nedostupnější ryby na trhu. Je oranžové až narůžovělé barvy a řadí se mezi tučnější ryby. Nepotřebuje dlouhou tepelnou...

  • Jednoduché a rychlé plněné papriky

    Několik paprikových lusků Mleté maso Rýže může být předvařená Vejce Cibule pokrájená na drobné kousky Česnek, sůl,...

  • Rychlovky z kuřete

    Máte rádi kuřecí maso, ale už vám dochází nápady, jak jej připravit jinak? Máme pro vás dva recepty, které oceníte, a zvládne je opravdu...

  • Smažená játra

    Kdo má rád vnitřnosti, ten si určitě pochutná na těchto smažených játrech. Potřebujeme : 500 g jater 1 cibule 3 stroužky...

  • V hlavní roli: kuře 4x jinak

    Kuřecí maso je lehké nejen k jídlu, ale i k přípravě. Pokud si myslíte, že vás toto maso nedokáže v kuchyni překvapit, pak vyzkoušejte nové...

  • Tatarák

    Tatarský biftek (hovorově tatarák ) je jídlo ze syrového hovězího masa. Základem dobrého tatarského bifteku je maso z hovězí svíčkové, které...

Náš tip