• Kuřecí rolky z čínského zelí

    Čínské zelí pochází z východní Asie, jedná se o významnou zeleninu v jižní a střední Číně a v Japonsku. Existuje značně velké množství...

  • Zálesácká pivní žebra

    Pečeným hovězím žebírkům dodá chuťovou tečku pivo. Díky tomu ani zbylá omáčka nepřijde nazmar a budete ji s pečivem mlsat i potom, co sníte...

  • Křenové filé

    Smažené filé známe asi všichni. Pojďme to dnes zkusit jinak. Kombinace rybího masa s křenem a sýrem vytvoří chuť, která nás zcela jistě...

  • Originální a chutné recepty s kečupem

    I s kečupem se dá vařit – zkuste originální a chutné recepty a přečtěte si desatero, jak při nákupu vybrat ten kvalitní! VEGETERIÁNSKÝ...

  • Pikantní masová směs na topinky

    Topinka je krajíc chleba, který je opečený nasucho nebo na rozpáleném sádle, ztuženém rostlinném tuku nebo rostlinném oleji . Topinka se...

  • Kapr s přelivem

    Kapr je v mnoha domácnostech nezbytnou součástí štědrovečerního stolu. Dnes si ukážeme jinou variantu přípravy. Potřebujeme : 4 porce...

  • Kuřecí steak s hříbkovo-smetanovou omáčkou

    Vyzkoušejte jeden z originálních receptů od šéfkuchaře Michala Nikodema v rámci festivalu MilkParade.eu. Pokud ho vyzkoušíte (ostatní recepty...

  • Kuřecí banánovo-kokosová prsa

    Jedná se o pokrm netradiční chuti, která ale zcela jistě obohatí náš jídelníček. Nebojme se zkusit to, co je pro nás chuťově ne zcela typické....

  • Ďábelské kousky

    Kuřecí maso je rychlé na přípravu, a tak i proto se řadí mezi oblíbené a vyhledáváné. A při přípravě těchto ďábelských kousků máme oběd velmi...

  • Kapr na hříbkách

    Ideální spojení dvou koníčků, a sice rybolovu a houbaření, i takto by se dal charakterizovat dnešní recept. Když přidáme koníček třetí, kterým...

  • Rizoto s uzenou makrelou

    Lámete si hlavu jak makrelu využít? Zkuste recept podle blogerky Cooking with Šůša. Suroviny (pro 2 osoby): 250 g rýže arborio 100...

  • Vepřové plátky na majoránce

    Znáte to asi všichni, nic se vám nechce, nemáte na nic náladu, jste unavení nebo vás něco trápí a poslední na co myslíte, je vaření, nicméně...

  • Bavorský závitek plněný brambory

    Miluji závitky. Chvíle napětí, než zakrojíme a pak nás čeká to překvapení - náplň. Jaká je to dnes? Pojďme na to. Potřebujeme : 400 g...

  • Špíz z drůběžích jater

    Pro milovníky drůběžích jater zde máme jednu rychlovku, jak netradičně tyto játra upravit. Přiložená fotografie je pouze ilustrační, nicméně...

  • Krůta Tahini

    Kromě toho, že se mi právě v troubě pečou, jak říká můj drahý Koule Heleny Fibingerové , jsem dnes využila nedávno zakoupené omáčky Tahini a...

Náš tip