Recepty | Masa a vnitřnosti
-
Kuře na badyánu
V dnešní části seriálu Kuře 100x jinak s Babinet.cz budou v hlavní roli také švestky. Lahodná chuť pokrmu jistě překvapí, navíc ovoce dodá i...
-
Kuřecí rychlovky z Vodňan
Známe to zřejmě všichni, občas potřebujeme rychle připravit teplý oběd či večeři, ale na na velké...
-
Klobáska naložená v pivu
Krůtí klobása se sýrem pivo cibule lžíce rostlinného oleje hořčice k dochucení ...
-
Zapečené mleté maso (Řecko)
2 lžíce slunečnicového oleje + na bagetu500 g mletého hovězího masa AQ 2 cibule AQ, hrubě...
-
Zlaté kuře rozdává zlaté čtyřlístky pro štěstí!
Zlaté Kuře z Vodňan přináší na stůl nejen produkty prvotřídní kvality, ale nyní...
-
Pečená kachna v Pomalém hrnci Crock Pot®
Rozpis pro 6 osob 1 kachna - asi 2,0 kg 4 jablka 0,2 l vody sůl kmín Postup: Na pečení kachny...
-
Vepřová panenka se šalvějovo-smetanovou omáčkou
Ingredience pro 4 osoby: 1 balení McCain Crunchy Wedges 600 vepřové panenky 160 g slaniny...
-
Losos pečený v soli
Filet z čerstvého lososa, nebo celá ryba – losos, mořský vlk… Hrubá sůl (na 200g ryby...
-
Kuřecí pánvička Philadelphia
Počet porcí: 4 Čas na přípravu: 25 min. 3 kuřecí prsíčka (cca 150 g) 1 lžíce oleje 200 g...
-
Treska ve vinném těstíčku na hráškovém pyré
Pro 4 osoby 4 filety z tresky (180-200g/porce) Sůl Hladká mouka Směs bylinek (petrželka, bazalka, šalvěj) ...
-
Pečení pstruzi po Lombardsku
italský recept Suroviny pro 4 osoby: 4 očištění pstruzi hladká mouka 2 vejce 2 lžíce...
-
Uvařte si podzimní dobroty podle šéfkuchaře z Grund Restaurantu
Podzimní vaření má jednu obrvskou výhodu. V tuto dobu totiž zrají sezónní suroviny jako...
-
Treskový špíz (vítězný recept 4.kola soutěže)
Čtvrté kolo naší soutěže jsme věnovali tématu: Grilování ryb. Pakliže se tedy chystáte...
-
Plněné krůtí košíčky s houbami
Doba přípravy: cca 15 minut + pečení 600 g krůtích prsou sůl, pepř olivový olej 2 ks...
-
le beaujolais nouveau est arrivé (nové beaujolais je tu!)
Kouzelné víno, multikulturní a velmi francouzské, přizpůsobující se všem stylům spotřeby,...
- Velký pátek v kuchyni. Tradice velí půst, co si tedy k jídlu připravit?
- Jednoduché recepty s vařenými vejci aneb jak využít zbylá velikonoční vajíčka
- Oblíbený recept našich babiček? Pampeliškový sirup, který nesměl chybět v žádné domácnosti
- Stonky plné chuti: Rebarbora jako inspirace pro každého kuchaře
- Soutěžte o balíček produktů od Panzani, včetně poslední novinky!
- Soutěžte o balíček zkrášlující a pečující kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte a získejte doplňky stravy Naturevia pro zdravá játra
- Vyhrajte speciální White Concept Anti-pigment sérum od české kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte o vstupenky na představení Malý princ v novém scénickém zpracování
- Obec Pohled: Neklidná duše mrtvého správce i tragický osud údajné čarodějnice
- Děsivé legendy a pověsti o čarodějnicích, tentokrát ze španělské Galicie
- Moravský Beroun, místo čarodějnických procesů, řádění upírů i zjevování nebezpečných duchů
- Svitavsko plné tajuplných jevů: Nešťastná Bílá paní, ukrytý poklad i ďábelsky potrestaný majitel panství
- Tajemný hrad Svojanov: Prokletí žen jménem Kateřina a další paranormální jevy
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz