Babinet.cz  /  Recepty  /  Masa a vnitřnosti  /  Klobáska naložená v pivu

Klobáska naložená v pivu

31.7.2012 - redakce Babinet.cz
  • Krůtí klobása se sýrem
  • pivo
  • cibule
  • lžíce rostlinného oleje
  • hořčice k dochucení
  • tymián
  • Rosický toastový chléb tmavý

 Cibuli nakrájíme na kolečka a položíme na dno hrnce, na ně rozložíme klobásky, tymián a zalijeme pivem a vodou (v poměru 3 díly piva, jeden díl vody).

Zvolna vaříme cca 4 minuty.

Povaření klobás v pivu zkrátí dobu grilování a klobáskám dodá jedinečnou chuť.

Klobásky necháme okapat, poté je nařízneme a pomažeme olejem.

Poté grilujeme cca 5 minut z každé strany.

Výborné jsou s horčičí a tmavým toastových chlebem.

TIP:

Společně s klobáskami si ogrilujte i cibuli, kterou jste vařili v pivě. Je to naprostá delikatesa.

Přejeme dobrou chuť!

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz