Recepty
-
Jahodové Mille-Feuille z krému Mascarpone
0,5 kg Mascarpone 12 větších jahod cukr moučka dle potřeby 1 x A4 listového těsta ...
-
Falešné listové těsto
500g hladké mouky 1 vejce 250g tuku Omega 100ml vody Všechny suroviny smísíme a důkladně...
-
Polévka s krupicovými nočky (Italský recept)
Suroviny pro 4 osoby: 1 l kuřecího vývaru 4 lžíce krupice 2 vejce 2 lžíce strouhaného...
-
Nechte se V Zátiší provést michelinským šéfkuchařem gastronomií Jižního Tyrolska
Ve dnech 11. a 12. ledna bude hostovat v restauraci V Zátiší michelinský šéfkuchař...
-
Hrnková pivní vánočka
1 hrnek černého Velkopopovického Kozla 1 hrnek hladké mouky 2 hrnky polohrubé mouky 1/3 hrnku...
-
Vánoční chléb
750 g mouky Zlatka 150 g másla 380 g kandovaného ovoce 60 g kandované pomerančové kůry ...
-
Vánoční perníčky
90 g medu 50 g krupicového cukru 65 g tuku (například másla) 300 g hladké mouky 1 lžíce...
-
Vánoční dort
Těsto: 25 dkg polohrubé mouky 16 dkg cukru moučka 6 vajec 5 lžic oleje Náplň: 25 dkg másla ...
-
Máslové mušličky plněné džemem sypané kokosem
250g tuku na pečení 370g hladké mouky 100g moučkového cukru 1/2 vanilkového pudinku ...
-
Maminčiny caletky
Na 1 pekáč caletek (20–25 kousků) 150 g tuku - sádlo se škvarky + asi 1 lžíce Hery (maminka k...
-
Křehké vánoční řezy
3 dcl medu 7 vajec 50 slunečnicového semínka 50 g kokosu 1,5 dcl oleje 150 g mletých ořechů (100 g...
-
Netradiční vanilkové rohlíčky
2 hrnky hladké mouky 1 hrnek ovesných vloček Emco ¼ hrnku moučkového cukru 1 PL krystalového...
-
Na svatého Martina se připravují stovky restaurací
V pátek 11. listopadu se české restaurace chystají podávat mladé víno a svatomartinskou husu....
-
Halloween v Hostinci Ve mlýně
Halloween je svátek, který se každoročně slaví 31. října a pochází z anglosaské kultury, proto...
-
Makronky
Příprava: 30 minut Chlazení: 10 minut Počet porcí: 40ks Ingredience: 200g...
-
Celozrnný dort s hrozny
Počet porcí: 16 Čas na přípravu: 30 minut Čas na chlazení: 3 hodiny Přísady: 150 g...
- Velký pátek v kuchyni. Tradice velí půst, co si tedy k jídlu připravit?
- Jednoduché recepty s vařenými vejci aneb jak využít zbylá velikonoční vajíčka
- Oblíbený recept našich babiček? Pampeliškový sirup, který nesměl chybět v žádné domácnosti
- Stonky plné chuti: Rebarbora jako inspirace pro každého kuchaře
- S novinkou značky Panzani připravíte excelentní jídla. Vyzkoušejte pár receptů
- Co se děje s tělem, které nemá dost vody aneb Proč nepijeme dost
- Sousedův pes stále bez přestávky štěká. Brzy mě přivede do blázince, píše MIlena
- Zařizujeme se ve stylu Provence. Francouzský nádech, který vás okouzlí
- S jarem bývá často skloňována očista našeho organismu. Čím podpořit přirozenou detoxikaci těla, vysvětluje farmaceutka
- Nepříjemný zápach v lednici. Pomůže správné uskladnění potravin a čistota
- Soutěžte o balíček produktů od Panzani, včetně poslední novinky!
- Soutěžte o balíček zkrášlující a pečující kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte a získejte doplňky stravy Naturevia pro zdravá játra
- Vyhrajte speciální White Concept Anti-pigment sérum od české kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte o vstupenky na představení Malý princ v novém scénickém zpracování
- Obec Pohled: Neklidná duše mrtvého správce i tragický osud údajné čarodějnice
- Děsivé legendy a pověsti o čarodějnicích, tentokrát ze španělské Galicie
- Moravský Beroun, místo čarodějnických procesů, řádění upírů i zjevování nebezpečných duchů
- Svitavsko plné tajuplných jevů: Nešťastná Bílá paní, ukrytý poklad i ďábelsky potrestaný majitel panství
- Tajemný hrad Svojanov: Prokletí žen jménem Kateřina a další paranormální jevy
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz