Magazín | Rady a postřehy do kuchyně
-
Domácí šunkový salám krok za krokem. Na ten kupovaný brzy zapomenete
Čerstvě upečený domácí chleba a k tomu domácí šunkový salám. Dobrý,...
-
Z posledních šípků si udělejte šípkový ocet. Jak ho připravit a k čemu ho využít
Šípky k podzimu patří stejně tak neodmyslitelně, jako časté nachlazení. Jen málokdo patří...
-
Tradiční svatomartinská husa krok za krokem. Jak ji připravit, aby byl výsledek dokonalý
Chystáte se v následujících dnech vrhnout na husu martinskou? Váháte, jak nejlépe...
-
Cibule je nejpoužívanější kuchyňskou zeleninou. Pokrmům přidá na dokonalosti a ocení ji i vaše tělo
Léčebné účinky cibule sahají až do starověké Číny a Indie. Zmínky o...
-
Ověřené rady do kuchyně. S čím pomůže lžička světlého piva, nebo horký nůž?
Taky máte občas pocit, že trávíte v kuchyni celé hodiny? Naučte se vaření zrychlit a usnadnit, aniž...
-
Jak brambory uskladnit, aby vydržely dlouho a jak správně vybrat varný typ
V období nadcházejícícch studených měsíců byste si brambory měli dopřát v hojné...
-
Hallowenské strašení v kuchyni. Jediný den v roce, kdy můžete servírovat strašidelné jídlo
Strašidelné na pohled, ovšem na chuť vynikající. Na hallowenské oslavě si mohou hosté...
-
Zařaďte kroupy do pravidelného jídelníčku. Vyzkoušet můžete rozmanité chutné recepty a odlehčíte tak svůj jídelníček
Kroupy. Obyčejná surovina za pár korun. Nemastný, neslaný produkt například ječmene, který už dnes...
-
Vypěstovanou jí máte za pár dní aneb Čerstvou řeřichu můžete mít v kuchyni kdykoli po ruce
Znali ji už ve starém Egyptě. Řeřicha zahradní (nebo setá) je ideální zelené koření pro...
-
Jak kompletně zpracovat kuře? Polévka, řízek, pomazánka, ale i salát. Aby nic nepřišlo nazmar
Základem, jak neplýtvat potravinami, je naučit se zužitkovat je na maximum. Dnes se podíváme na to, co...
-
Dlabání dýní a kreativní využití dužiny. Zkuste šťávu, pyré, nebo pleťovou masku
Pokud jste příznivci vyřezávání dýně do velkolepé lucerny, víte, jaký nepořádek...
-
Ani mráz není všemocný. Jak dlouho je vhodné nechat potraviny v mrazáku
Jídlo uchováváme v chladu a mrazu již po tisíciletí. Je to ten nejjednodušší a...
-
Jak v kuchyni beze zbytku využít pomerančovou kůru. Do koše rozhodně nepatří
Kdo z nás by neznal šťavnaté kousky pomeranče? Právě ony (ale i další citrusové plody) jsou v...
-
Sezóna jablíček je tu. Připravte si snadno úžasnou domácí jablečnou přesnídávku
Jablko je nazýváno králem ovoce. Nejen proto, že se jedná o jeden z korunovačních klenotů, ale...
-
Jeřabiny na každý podzimní stůl. Kdy je trhat a jak poznat ty jedlé
Jeřabiny pomalu dozrávají a najdete je všude, hlavně kolem cest. K čemu se hodí v kuchyni a jak poznat ty...
- Tajemný hrad Svojanov: Prokletí žen jménem Kateřina a další paranormální jevy
- Chování žen, které muže odrazuje nejen při seznámení, ale i ve vztahu
- Móda na blížící se jaro pro ženy. Volte jednoduché trendy oblečení, říká módní stylistka
- Společné soužití s mými rodiči mi ničí manželství. Asi je to sobecké, ale lituji, že jsem je k sobě vzala, píše Iva
- Soutěžte o balíček produktů od Panzani, včetně poslední novinky!
- Soutěžte o balíček zkrášlující a pečující kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte a získejte doplňky stravy Naturevia pro zdravá játra
- Vyhrajte speciální White Concept Anti-pigment sérum od české kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte o vstupenky na představení Malý princ v novém scénickém zpracování
- Děsivé legendy a pověsti o čarodějnicích, tentokrát ze španělské Galicie
- Moravský Beroun, místo čarodějnických procesů, řádění upírů i zjevování nebezpečných duchů
- Svitavsko plné tajuplných jevů: Nešťastná Bílá paní, ukrytý poklad i ďábelsky potrestaný majitel panství
- Tajemný hrad Svojanov: Prokletí žen jménem Kateřina a další paranormální jevy
- Tajemný hrad Hunyadi: Děsivé vězení, bloudící duše i seance s mrtvým šlechticem
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz