Magazín | Rady a postřehy do kuchyně
-
Kouzlíme v kuchyni s rajčaty. S voňavým pokladem se dají dělat divy!
Kde by byla italská kuchyně bez rajčat? A nejen ta. Představte si svět bez kečupu (hmm, to ještě, na rozdíl od...
-
Jak na správné opékání špekáčků? Vyzbrojte se trpělivostí
Oheň plápolá, pivo se chladí, kytary jsou naladěné. Je čas přistoupit k tomu nejdůležitějšímu –...
-
Sezóna ovoce je v plném proudu. Vytvořte si ledové kostky do nápojů
Léto je tu a s ním i horké dny. Připravte sobě a vašim blízkým příjemné...
-
Potraviny, kterým mrazák nedělá dobře a po rozmražení by mohly ohrozit naše zdraví
Možná i vy dáváte do mrazáku kdeco v domnění, že je lepší jídlo zamrazit, než...
-
Už kvete levandule, která má v kuchyni široké využití. Vyrobte si všestranný sirup nebo olej
Když se řekne levandule, hned se nám vybaví Provence. V současné době se ovšem její obliba...
-
Jak má chutnat správné cold brew a jak se připravuje?
Kdo má rád kvalitní černou kávu, s příchodem léta přechází na cold brew. O jaký...
-
Opomíjený mangold. Skvěle chutná, podporuje krvetvorbu a je nízkokalorický
Mangold je obzvláště krásná listová zelenina, která se v českých zahradách...
-
Rump, Flank, Rib Eye aneb Jaké maso je nejlepší na steak?
Maso je považováno za nezbytnou součást vyváženého jídelníčku. Řeč je o hovězím mase...
-
Třešně v kuchyni: Od sladkých dezertů po pikantní omáčky a osvěžující nápoje
Když se zmíní třešně, mnohým se vybaví teplé slunečné dny a šťavnaté...
-
Vychutnejte si sezónu rebarbory. Tajemství kyselého kouzla ve vaší kuchyni
Rebarbora je jedinečnou sezónní ingrediencí, která svou kyselou chutí obohacuje mnoho receptů. V tomto...
-
Na jaře jde hubnutí snáz a základ je v kuchyni a sezonních potravinách. Několik rad pro odlehčení jídelníčku
V jarním období nastávají ideální podmínky pro odlehčovací kúru v podobě...
-
Nenáročná na pěstování a úžasná v kuchyni. Zasaďte si letos cuketu
Cuketa dokáže přebírat různé chutě, takže ji lze použít do slaných i sladkých pokrmů. Je...
-
Čím víc hoří jídlo v ústech aneb Co všechno umí chilli papričky
Chilli papričky obsahují celou řadu zdraví prospěšných látek. Obsahují vitamín C a...
-
Pozor na nejčastější chyby při grilování, kterými si kazíme požitek z jídla
Snad každý z nás je hrdým majitelem nějakého grilu a pravidelně připravuje voňavé speciality pro celou...
-
Sezóna rebarbory je blíží. Jak ji využít při vaření v kuchyni a pro koho není vhodná?
Reveň, známá častěji jako rebarbora, má tak velké listy, že ji v zahrádce těžko můžete přehlédnout....
- Tajemný hrad Svojanov: Prokletí žen jménem Kateřina a další paranormální jevy
- Chování žen, které muže odrazuje nejen při seznámení, ale i ve vztahu
- Móda na blížící se jaro pro ženy. Volte jednoduché trendy oblečení, říká módní stylistka
- Strašák v podobě nespavosti trápí na dva miliony Čechů. Farmaceut radí, jak s ní zatočit, než se vydáte k lékaři
- Soutěžte o balíček zkrášlující a pečující kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte a získejte doplňky stravy Naturevia pro zdravá játra
- Vyhrajte speciální White Concept Anti-pigment sérum od české kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte o vstupenky na představení Malý princ v novém scénickém zpracování
- Vyhrajte balíček doplňků stravy na jarní únavu
- Děsivé legendy a pověsti o čarodějnicích, tentokrát ze španělské Galicie
- Moravský Beroun, místo čarodějnických procesů, řádění upírů i zjevování nebezpečných duchů
- Svitavsko plné tajuplných jevů: Nešťastná Bílá paní, ukrytý poklad i ďábelsky potrestaný majitel panství
- Tajemný hrad Svojanov: Prokletí žen jménem Kateřina a další paranormální jevy
- Tajemný hrad Hunyadi: Děsivé vězení, bloudící duše i seance s mrtvým šlechticem
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz