Recepty | Studená kuchyně
-
Vajíčkový velikonoční salát jinak
V minulém článku jsme si ukázali, jak na vajíčkový velikonoční salát , a v tomto článku si ukážeme recept podobný, a přesto jiný, aneb jak na...
-
Česneková pomazánka z pečeného česneku s tymiánem
Věříte, že co je zdravé, nemůže být dobré? Spojením kvalitních rostlinných olejů a másla vznikl výrobek, který přináší zdraví a skvělou...
-
Pomazánka s ovesnými vločkami
Jarní zdravá pomazánka, to je přesně to, co nám dodá v tento čas tu správnou porci energie. Potřebujeme : 100 g Lučiny 1...
-
Občerstvení pro koledníky i pro nečekanou návštěvu!
Paní zima pomalu předává pomyslné žezlo do rukou jara! Již tradičně příchod jara je historicky spjat s Velikonocemi, které mají magický význam...
-
Velikonoční pomazánka s mrkví a pórkem
Pomazánek není nikdy dost ... Suroviny 1 ks pórek 2 ks vejce natvrdo 1 špetka sůl 1 ks tavený sýr 1 ks větší...
-
Plněná vejce 3x jinak
Plněná v ejce jsou oblíbeným doplňkem různých pohoštění. A tak ani při silvestrovských oslavách na ně nelze zapomenout. A tak vám přinášíme...
-
Pěny, aneb slané krémy
Pěny jsou slané krémy, připravené z jemně rozmělněných potravin spojených se šlehanou smetanou nebo zpěněným máslem. Používáme je na ozdobení...
-
Jednoduchý zelný salát
" Šla Nanynka do zelí, do zelí, do zelí, natrhala lupení, lupeníčko ".... Nenechte všechno lupení Nanynce a upalujte do zelí za ní. Odměnou...
-
Sladké pomazánky
Ano uznávám, že psát článek o sladkých pomazánkách poté, co máme za sebou vánoční období, kdy se stoly prohýbaly pod vánočním cukrovím a leckdo...
-
Rybí pomazánky
Silvestr je den pestrosti, a to nejen co se pohoštění týče. Vždyť noc je dlouhá a vypitý alkohol je nutno přímou úměrou koordinovat jídlem. A...
-
Masové pomazánky
Je tady Silvestr, den plný veselí a hlavně dobrého jídla a pití. Však si přiznejme, kdy jindy děláme tolik druhů chlebíčků, jednohubek a jiných...
-
Salát s tuňákem, brambory a spařenou cibulí
Doba přípravy: 15 minut Ingredience pro přípravu 4 porcí: 2 konzervy tuňáka Rio Mare v olivovém...
-
Salát s tuňákem, artyčoky, fenyklem, a pomeranči
Doba přípravy: 25 minut Ingredience pro přípravu 4 porcí: 2 konzervy tuňáka Rio Mare v olivovém...
-
Salát s tuňákem, rajčaty, olivami, a feta sýrem
Doba přípravy: 10 minut Ingredience pro přípravu 4 porcí: 2 konzervy tuňáka Rio Mare v olivovém...
-
Soutěžte s paštikami Krajanka o sadu batohu a tašky
Paštiky všech chutí a druhů vždy měly své místo na stole českých panovníků. I dnes se...
- Velký pátek v kuchyni. Tradice velí půst, co si tedy k jídlu připravit?
- Jednoduché recepty s vařenými vejci aneb jak využít zbylá velikonoční vajíčka
- Oblíbený recept našich babiček? Pampeliškový sirup, který nesměl chybět v žádné domácnosti
- Stonky plné chuti: Rebarbora jako inspirace pro každého kuchaře
- Soutěžte o balíček produktů od Panzani, včetně poslední novinky!
- Soutěžte o balíček zkrášlující a pečující kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte a získejte doplňky stravy Naturevia pro zdravá játra
- Vyhrajte speciální White Concept Anti-pigment sérum od české kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte o vstupenky na představení Malý princ v novém scénickém zpracování
- Obec Pohled: Neklidná duše mrtvého správce i tragický osud údajné čarodějnice
- Děsivé legendy a pověsti o čarodějnicích, tentokrát ze španělské Galicie
- Moravský Beroun, místo čarodějnických procesů, řádění upírů i zjevování nebezpečných duchů
- Svitavsko plné tajuplných jevů: Nešťastná Bílá paní, ukrytý poklad i ďábelsky potrestaný majitel panství
- Tajemný hrad Svojanov: Prokletí žen jménem Kateřina a další paranormální jevy
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz