Recepty | Polévky, omáčky a zálivky
-
Lehký jarní oběd? Krémová pórková polévka s pažitkou
Jaro je v plném proudu, příroda se zcela probudila do krásy, a my si můžeme užívat čerstvé...
-
Nejen léčivá, ale i chutná: Kopřiva v tradiční kuchyni
Kopřiva dvoudomá je často považována za obyčejný plevel, ale ve skutečnosti je jednou z...
-
Naše maminky věděly, co je nejlepší. Posilněte imunitu drožďovou polévkou plnou živin
Drožďová polévka je poklad české kuchyně, který často zůstává v pozadí za...
-
Co dodá energii před velikonočním hodováním? Očistná zeleninová polévka je to pravé pro Bílou sobotu
Bílá sobota, den očekávání a příprav na Velikonoce, je ve znamení ticha, očisty a...
-
Co zahřeje duši? Cibulačka!
Cibulačka, známá také jako cibulová polévka, je jedním z těch pokrmů, které dokážou...
-
Jak zahnat jarní únavu? Tahle pórková polévka vás nabije energií!
Jaro, jak bylo již častokrát zmíněno, je obdobím, kdy se příroda probouzí k životu, a naše tělo...
-
Hřejivá zeleninová polévka s mořskou řasou
Polévka je odjakživa důležitou součástí každého oběda a může být také výtečnou alternativou...
-
Svěží jarní potěšení: Krémová hrášková polévka s mátou
Jaro je obdobím, kdy příroda ožívá a s ní i naše kuchyně. Sezónní suroviny, jako je...
-
Krémová polévka s chřestem přinese jaro na váš stůl
Když se objeví první svazky čerstvého chřestu na trzích, víme, že jaro je opravdu tady. Tento...
-
Objevte sílu cizrny: Nutriční královna na vašem talíři
Cizrna, luštěnina s jemnou oříškovou chutí, si v posledních letech získala srdce mnoha gurmánů...
-
Česneková magie v hrnci aneb hřejivá polévka pro první jarní dny
Při přechodu z chladné zimy na jarní období je důležité dopřát našemu tělu nejen dostatek...
-
Období půstu je spojeno s jarní očistou těla. Luštěniny jsou skvělou volbou!
Postní období před Velikonocemi, známé také jako "půst", je časem očisty těla i mysli. Po celé...
-
Kuřecí vývar - léčivý elixír proti chřipce
Když nás postihne chřipka, většinou hledáme úlevu ve formě teplého nápoje nebo polévky....
-
Krémová kukuřičná polévka: Snadný recept pro chladné dny
Kukuřice je oblíbenou surovinou pro svou sladkou a jemnou chuť. Ať už sterilizovaná, čerstvá nebo mražená, vždy je...
-
Odhalte tajemství celeru, skrytého pokladu v kuchyni a tradiční medicíně, a připravte si z něj krémovou polévku
Celer je oblíbenou zeleninou v mnoha kuchyních po celém světě. Avšak tato nenápadná rostlina...
-
Sytá krémová brokolicová polévka s kuřecím masem
Brokolice je zelenina plná vitamínů, minerálů a antioxidantů, což z ní činí jednu z...
- 10 kouzelných způsobů, jak využít pampelišky v kuchyni
- Velikonoční nádivka s kopřivami – chutná zelená tradice, která přináší zdraví
- Pampeliška v kuchyni: Zdraví, chuť a udržitelnost v jednom
- Velikonoční hody za námi a jak se vrátit k lehčí stravě
- Co dodá energii před velikonočním hodováním? Očistná zeleninová polévka je to pravé pro Bílou sobotu
- Soutěžte o nové hry od českého výrobce EFKO, které přinášejí kouzlo oblíbených klasických pohádek
- Soutěžte a získejte doplňky stravy Naturevia na močové cesty
- Volba spotřebitelů 2025: Vyberte nejlepší výrobek a vyhrajte!
- Vyluštěte křížovku a soutěžte o dámský dres na kolo
- Soutěžte o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.