Věděli jste, že vnější propečená část na povrchu chleba se nazývá kůrka , vnitřní pórovitá část střídka ? Ukrojený plátek chleba se nazývá ...
Zpět na článekDomácí bylinkový chléb
Další recepty
-
Vánoční perník: Chutné řešení, když nestíháte perníčky
Perníčky jsou typické vánoční cukroví, kterým se začíná klasický...
-
Neodolatelné rumové kuličky: Vánoční pochoutka, která mizí první
V mnoha domácnostech patří rumové kuličky k nejoblíbenějším vánočním pochoutkám....
-
Každý kousek je unikát: Marokánky s čokoládovou polevou
Marokánky - často je vídáme v cukrárnách a už zdálky nás vábí. Tenoučká,...
-
Sádlače s mandlemi: Lahodné vánoční kuličky
Vánoční čas je obdobím, kdy se s radostí vracíme k tradičním receptům našich předků....
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.