Žralok modravý. Jeho maso je bílé, jemné a výborné. Hodí se pro všeobecné využití, někdy však může být cítit čpavkovitými látkami, mimo...
Zpět na článekŽralok na talíři
Další recepty
-
Perfektní večeře do hodiny: Vepřové kotlety se sýrovou omáčkou
V dnešním uspěchaném světě je důležité mít po ruce recepty, které jsou nejen chutné, ale...
-
Gurmánské plněné kuře s bohatou nádivkou
Tento dnešní recept na plněné kuře je jako cesta do babiččiny kuchyně, kde se láska k vaření...
-
Čarujeme s mletým masem v kuchyni. Připravte si efektivní pštrosí vejce
Tento jednoduchý recept je už možná známý mnoha z vás. Nicméně pro některé může být...
-
Znojemská hovězí aneb lahodná tradiční chuť Moravy
Znojemská hovězí, lidově nazývaná znojemka, je tradiční české jídlo, které kombinuje...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.