Babinet.cz  /  Recepty  /  Recepty  /  Ohnivý kohout

Ohnivý kohout

26.11.2005 - Redakce Babinet

  • 1 mladý kohout
  • 1 cibule
  • 1 silný plátek anglické slaniny
  • 2 červené papriky
  • 2 zelené papriky
  • 3 malé feferonky
  • 1/2 hrnku zelených fazolek
  • 1/2 hrnku nakrájených žampionů
  • 4 rajčata
  • sůl
  • pepř
  • 1 bobkový list
  • 2 stroužky česneku
  • drůbeží vývar
Naporcovaného kohouta uvaříme v osolené vodě. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Na slanině prudce opečeme porce kohouta. Osolíme a okořeníme mletým pepřem, přidáme nakrájené červené a zelené papriky bez jedérek, drobně nasekanou cibuli, pokrájené feferonky, zelené fazolky, žampiony, bobkový list a plátky česneku. Vše podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou. Nakonec přidáme krájená rajčata.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

  • Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.