Babinet.cz  /  Recepty  /  Recepty  /  Holoubátka nadívaná

Holoubátka nadívaná

7.9.2005 - Redakce Babinet

  • 4 holoubátka
  • 1 vejce
  • 4 plátky slaniny
  • játra z holoubat
  • 2 lžíce másla
  • 1/2 hrnku mléka
  • 2-3 žemle
  • muškátový květ
  • sůl
Žemle nakrájené na kostičky spaříme horkým mlékem. Máslo utřeme se žloutkem, solí, květem a na nudličky nakrájenými játry. Vše smícháme s máčenou žemlí a z bílků ušlehaným sněhem. Z vykuchaných a očištěných holoubat vyjmeme opatrně volátko, aby se nepoškodila kůže. Holoubátka naplníme nádivkou, zašijeme je, zabalíme do plátku slaniny a dáme péci.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

  • Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.