Babinet.cz  /  Recepty  /  Recepty  /  Candát Garibaldi

Candát Garibaldi

22.11.2005 - Redakce Babinet

  • candát
  • 1 lžíce octa
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 petržel
  • 1/2 celeru
  • 5 kuliček nového koření
  • 5 kuliček celého pepře
  • 2 bobkové listy
  • 1 lžíce nasekané petrželky
  • 2 vejce
  • tatarská omáčka
  • sůl
Očištěnou nakrájenou zeleninu uvaříme ve slané vodě společně s celou cibulí a kořením. Vařenou zeleninu scedíme a ve vývaru ze zeleniny, do kterého jsme přidali ocet, vaříme 10-15 minut na mírném ohni naporcovaného candáta. Uvařené maso na talíři obložíme zeleninou a nakrájenými vejci vařenými na tvrdo, polijeme tatarskou omáčkou a posekanou petrželkou.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

  • Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.