Babinet.cz  /  Recepty  /  Recepty  /  Hořící broskve

Hořící broskve

15.1.2006 - Redakce Babinet

  • 6 broskví
  • 50 g moučkového cukru
  • 20 g másla
  • 0,1 l rumu
Broskve krátce ponoříme do vařící vody, vyndáme a sloupneme slupku. Potom je rozpůlíme, vyjmeme pecky a vložíme do ohnivzdorné misky vymazané máslem. Posypeme je polovinou cukru a vložíme na několik minut do trouby. Potom přidáme zbývající cukr, zalijeme rumem, zapálíme a ihned podáváme.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

  • Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.