Babinet.cz  /  Recepty  /  Recepty  /  Vejce na ementálu

Vejce na ementálu

11.10.2005 - Redakce Babinet

  • 4 lžíce oleje
  • 200 g strouhaného ementálu
  • 4 vejce
  • sůl
  • mletý pepř
Na dno pánve s rozehřátým olejem dáme část strouhaného ementálu, zmírníme oheň a když se sýr začně tavit, rozklepneme na něj ve stejných vzdálenostech vejce, osolíme a opepříme. Jakmile bílky ztuhnou, přendáme vejce na čtyři talíře a posypeme zbývajícím ementálem.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

  • Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.