Recepty | Konzervování
-
Nejlepší způsob, jak využít přebytek letního ovoce? Vyzkoušejte kandování!
Léto je obdobím hojnosti, kdy naše zahrádky a trhy přetékají čerstvým ovocem. Ale co dělat,...
-
Zavařte si papriky na zimu. Křupavý sladkokyselý salát, který vás překvapí!
Pokud máte na zahradě bohatou úrodu paprik, neváhejte a připravte si je na zimu. Až budou papriky drahé,...
-
Bez cukru, ale plné chuti! Jablečné pyré pro každou příležitost
Většina z nás, kdo má vlastní zahradu, tak zná stromy obsypané jablky. Prostě konec letního...
-
Vždy po ruce pro chutné dochucení jídel! Připravte si rajčatovo-česnekovou směs bez konzervace
Pokud hledáte jednoduchý způsob, jak zpracovat přebytek rajčat, která se vám rodí na...
-
Máte rádi broskve? Využijte jejich sezónu a připravte si z nich vynikající domácí marmeládu
Léto je doba nejen odpočinku ať už na dovolené v zahraničí a nebo v naší turisticky zajímavé...
-
Okurková sezóna je v plném proudu. Kam s nimi? No přece do sklenic!
Letní dny a teplé noci, to jsou nejlepší podmínky pro růst okurek. Taky se Vám urodilo...
-
Domácí čalamáda připravena za studena s fantastickou chutí
Výborná domácí čalamáda připravená za studena je fantastický pokrm, u kterého...
-
Jak zpracovat velkou úrodu rajčat? Vyrobte si vlastní jemný kečup
Rajčata na zahrádkách začínají dozrávat ve velkém. A vy se dostáváte do situace, kdy...
-
Leto je čas zavařování a uchovávání potravin na zimu. Dnes je na řadě sterilizování cuketového zelí
Cuketu rostou jako zběsilé a tak je dobré jejich skvělé vlastnosti přenést i do období zimy, kdy zelenina...
-
Lahodný meruňkový džem s tajemnými přísadami
Meruňkový džem je lahodný a výborně se hodí na palačinky, do koláčů, k pečení, ale také na...
-
Využijte darů léta a připravte si falešné brusinky z červeného rybízu. Jsou luxusní!
Umíte si představit svíčkovou bez brusinek? Stejně tak v létě různě grilovaná masa či sýry doslova...
-
Výtečná ke grilovačkám, do burgerů i jako jedlý dárek! Nakládaná cibule během pár minut
Máte rádi cibuli? U nás je to jedna z nejpoužívanějších surovin vůbec. A víte, že se...
-
V létě si připravíte a celý rok máte vystaráno. Cuketová pomazánka výborná nejen na topinky
K létu patří zavařování, zpracování úrody do poslední špetky, a tak se i tomuto...
-
Čatní z červené papriky. Doplní každý talíř o barvu i chuť!
Máte téměř připraven oběd a říkáte si, že by to ještě něco chtělo, takovou tu pověstnou třešinku na...
-
Nejjednodušší jahodový džem aneb jak si schovat jahody na zimu
Jahody milují všichni. Nejlepší jsou čerstvé se šlehačkou, avšak sezóna je...
-
Poslední zbytky úrody ze zahrádek využijte k přípravě domácích čalamád. Jsou vynikající!
Podzim převzal svou vládu v plné síle, teploty jdou dolů a dny se zkracují. I v tuto chvíli ale mnozí...
- Domácí jablečný závin na neděli aneb vůně, která zaplní vaší kuchyň
- Gurmánské plněné kuře s bohatou nádivkou
- Rybí polévka je téměř nezbytností české štědrovečerní večeře! Jak si jí připravit?
- Perfektní večeře do hodiny: Vepřové kotlety se sýrovou omáčkou
- Perníčky jako symbol tradičních Vánoc a rodinných tradic
- Vyluštěte křížovku a soutěžte o Na! Na! Na! Surprise roztomilou panenku
- Soutěžte o doplňky stravy Naturevia na cholesterol a srdce
- Vyhrajte 3x DURANCE svíčku s vůní borovice a andělským zvoněním
- Hravé a nazdobené Vánoce s popisovači Pilot Pintor v hodnotě 500 Kč pro 3 výherce
- Soutěžte o balíček Panzani
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz