Druhý svátek vánoční, nebo-li Štěpán, bývá zasvěcený pečení husy. Obvykle se sjede celá rodina, aby z této pochutiny něco měla. Dříve mívali...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Recepty /
Masa a vnitřnosti /
Na Štěpána jedině husičku, křupavou a dobrou. Jak si s ní... /
Vaše názory
Na Štěpána jedině husičku, křupavou a dobrou. Jak si s ní poradit?
Další recepty
-
Pečená hovězí žebírka na pivu a vínu
Pečená žebírka jsou dokonalým pokrmem pro milovníky masitých jídel. Těmto žebírkům,...
-
Jemná drůbeží játra s osvěžujícími jablky
Dnes si společně ukážeme jednoduchý pokrm, který může být jak zajímavým předkrmem pro hosty při...
-
Lahodné hovězí plátky s pikantním jablečným křenem
Hledáte nový způsob, jak si připravit hovězí maso? Máte ho na jídelníčku často či se řadíte...
-
Kompletní jídlo v jednom hrnci: Dušené maso a fazolky
Dnes vám představíme recept na dušené maso se zelenými fazolkami, který je nejen chutný, ale...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.