Pokud se začátkem nového školního roku přemýšlíte, jakou svačinu svým potomkům přibalit s sebou do školy, vězte, že by neměla být jen vyvážená...
Zpět na článekHurá do školy s pořádnou svačinou
Další recepty
-
Šípky - zázračné plody pro naše tělo!
Doby, kdy naše babičky sbíraly šípky, aby z nich připravovaly nejen čaj, ale i spoustu dalších...
-
Objevte pohanku v celé její kráse a navíc vyzkoušejte recept na výtečné pohankové karbanátky s valašským zelím
Pohanka se řadí mezi obiloviny. Z hlediska lidské výživy má pohanka velmi příznivé složení,...
-
V kuchyni s Panzani: Jejich fleky jsme vyzkoušely a příjemné překvapení nás neminulo
V redakci jsme měly možnost otestovat a poctivě vyzkoušet fleky od Panzani. A tak jsme se hned radostně do těstovinového...
-
Jednoduché zapečené těstoviny, které vás překvapí tím, že nelepí
V naší rodině milujeme těstoviny, a to v jakékoliv podobě a následné úpravě. Za léta...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Holky moje dcera by na svačiny chtěla ideálně jen sušenky nebo brambůrky. Nemám nic proti, kdyby to bylo sem tam. Ale ne pořád. I tak mi ale přijde, že toho sní dost. Je nějaká alespoň trochu zdravější alternativa těchto dobrot?
Vidím, že je to u dětí všude stejné…. Také jsem dlouho hledala alternativu nějakých zdravějších dobrot :-D
A našla jste? Nechci být na ni zlá, že ji pořád něco odpírám, ale prostě to nejde. I když ji rozumím, tak ráda mlsám…
Zkuste se podívat na loskrupos.cz a vyzkoušejte jejich dobroty, které jsou doslova famózní. Mají jich tam více druhů a já vyzkoušela už téměř všechny. Mlsáme je celá rodina.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.