Dějiny rybí kuchyně sahají do odbobí 10 až 12 tisíc let před naším letopočtem. Je tedy zřejmé, že byli již tenkrát velmi oblíbenou potravinou a...
Zpět na článekŠikovné rady pro rybí kuchyni
Další recepty
-
Šťavnatá zapečená krkovička v pikantní marinádě
Toto pikantní a šťavnaté maso dostane svou chutí úplně každého. Pokrm, který se doslova...
-
Podzimní inspirace: Plněná pečená dýně ve dvou verzích na váš stůl
Máme zde první říjnový den, který už nikoho nenechá na pochybách, že podzim je zde a udeřil v...
-
Pečená hovězí žebírka na pivu a vínu
Pečená žebírka jsou dokonalým pokrmem pro milovníky masitých jídel. Těmto žebírkům,...
-
Jemná drůbeží játra s osvěžujícími jablky
Dnes si společně ukážeme jednoduchý pokrm, který může být jak zajímavým předkrmem pro hosty při...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.