U rebarbory se konzumují pouze řapíky listů, a to tepelně zpracované, nikdy syrové. Připravují se z nich mimo jiné moučníky s tvarohem, náplně...
Zpět na článekCrumble z rebarbory
Další recepty
-
Cibulový koláč: Francouzská klasika, která nezklame
Když se dny zkracují a vzduch voní podzimem, není nic lepšího než vůně čerstvě upečeného...
-
Podzimní medová bábovka od Josefa Maršálka
Podzimní chutě si žádají poctivé suroviny – a právě ty tvoří základ medové...
-
Jablečný závin
Podzim nám přináší spoustu čerstvých plodů. Mezi nejtypičtější patří jablka. Ty lze...
-
Slaný cibulový koláč. Zůstat se u jednoho kousku je nemožné!
V kuchyni se při vaření bez cibule téměř neobejdeme. Nemusí však být jen doplňkem, může se stát i...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih
na svých mobilech a tabletech.





Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.