Správný recept tohoto pokrmu je svíčková na smetaně , kdy jde o typický recept české kuchyně. Jedná se o hovězí pečeni ze svíčkové, která je...
Zpět na článekKlasická svíčková podle Dalibora Navrátila
Další recepty
-
Rybí polévka je téměř nezbytností české štědrovečerní večeře! Jak si jí připravit?
Vánoční rybí polévka je jednou z těch tradičních lahůdek, které dokážou v okamžiku navodit tu...
-
Užitečné tipy, jak na nejlepší bramborový salát
Co domácnost, to recept na bramborový salát. Ponechme teď stranou otázku, jestli do něj dávat celer, nebo ne...
-
Symbolem Vánoc je vánočka. Jak si jí bez stresu upéct?
Symbolem českých Vánoc je bezesporu vánočka. Je nezbytnou součástí každého vánočního...
-
Staročeské Vánoce a tradiční cukroví z dob našich babiček, které nás přenese do dětství
Vánoční čas je magickým obdobím plným tradic a vzpomínek, které nás spojují s...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
200 ml octa a 3,5 citronu jsou nesmysl, autorka to spatne opsala z knizky nebo odkud to ma. Svickova bude velmi horka od duzniny, ( i kdyz ji peclive oloupete, citron ma duzninu i uvnitr) a kysela i kdyz budete ocet vyvarovat 10 minut. Nepozivatelne kyselohorke, max 2 lzice octa a stavu z pulky citronu!!! Musel jsem pridat mraky cukru a naredit mlekem aby se vubec dala jist! Varil jsem podle dalibora svickovou uz pred delsi dobou a byla super, jenze jsem recept stratil. .
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.