Kotleta (z francouzského côtelette - tedy „žebírko“, a to původem z francouzského côte , resp. latinského costa , tedy „bok“, „žebro“) je...
Zpět na článekTokajská vepřová kotleta
Další recepty
-
Šťavnatá zapečená krkovička v pikantní marinádě
Toto pikantní a šťavnaté maso dostane svou chutí úplně každého. Pokrm, který se doslova...
-
Podzimní inspirace: Plněná pečená dýně ve dvou verzích na váš stůl
Máme zde první říjnový den, který už nikoho nenechá na pochybách, že podzim je zde a udeřil v...
-
Pečená hovězí žebírka na pivu a vínu
Pečená žebírka jsou dokonalým pokrmem pro milovníky masitých jídel. Těmto žebírkům,...
-
Jemná drůbeží játra s osvěžujícími jablky
Dnes si společně ukážeme jednoduchý pokrm, který může být jak zajímavým předkrmem pro hosty při...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.