Margaríny již dlouho patří mezi plnohodnotné potraviny běžného jídelníčku. Samotný proces jejich výroby se postupem času měnil. Základní...
Zpět na článekDomácí margarín? Ano, jde to !
Další recepty
-
Proč zařadit pampelišku do jídelníčku? Vše, co potřebujete vědět
Květen je měsíc plný svěžesti, slunečních paprsků a rozkvétajících luk. A právě teď se v...
-
Šmigrustová nadílka: Jak využít vařená vejce chutně a kreativně?
Velikonoční pondělí, známé také jako šmigrust, přináší nejen tradici...
-
Zbylá velikonoční vejce? Přetvořte je v lahodnou pomazánku!
Velikonoční pondělí je svátkem tradic – pomlázka, koledování, krásně zdobená...
-
Jemné bramborové pyré s bylinkami a fígle, jak ho připravit dokonale
Když už jste se rozhodli pro pikantní ďábelské kuřecí kousky , co takhle je doplnit něčím jemným,...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.
Vaše názory
Palmový tuk je svinstvo největší, ucpává cévy, ničí se kvůli němu pralesy, bez něj margarín doma vyrobit nejde?
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.