Nakličování - jednoduchý postup s výbornými výsledky. "Namočit. Propláchnout. Sníst ". Zhruba těmito třemi krátkými slovy se dá popsat celý...
Zpět na článekHummus z naklíčené cizrny
Další recepty
Oblíbené recepty
- Máte rádi kefír či podmáslí? Připravte si z nich skvělé nadýchané palačinky
- Znojemská hovězí aneb lahodná tradiční chuť Moravy
- Lahodné vepřové ledvinky na víně
- Čarujeme s mletým masem v kuchyni. Připravte si efektivní pštrosí vejce
- Kouzlo Orientu aneb jak si doma snadno připravit vegetariánský Falafel
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.