Eva Francová – kuchařka ze Svatojánu, jejíž popularita raketově stoupá, a kterou jsme vám milé čtenářky představili v našem předcházejícím...
Zpět na článekRozhovor : Eva Francová - Vánoce ve Svatojánu
Další recepty
-
ROZHOVOR: Líza Vegrová - Vrcholem české kuchyně je bramborák
Líza Vegrová je profesionální tanečnicí orientálního tance, s jejími kurzy a aktivitami se můžete blíže seznámit na www.orientalni-tanec.cz....
-
ROZHOVOR : Indie a její (nejen) kuchyně očima Michaely Samant
Michaela Samant, mladá sympatická žena pocházející ze Slovenské republiky, která už dlouhou dobu žije v daleké Indii se svým manželem a dvěmi...
-
ROZHOVOR : Kvásek má konečně svoji kuchařku
Mým cílem při rozhovorech je oslovovat právě ''obyčejné'' lidi, kteří to, co dělají, dělají s láskou. Jakmile jsem viděla obal Kváskové...
-
AUDIO: Povídání s autorkami kuchařky Sladká první republika
České sladkosti jsou světově unikátní. Kynuté, lité, plněné či tvarohové koláče,...
Oblíbené recepty
- Máte rádi kefír či podmáslí? Připravte si z nich skvělé nadýchané palačinky
- Znojemská hovězí aneb lahodná tradiční chuť Moravy
- Lahodné vepřové ledvinky na víně
- Čarujeme s mletým masem v kuchyni. Připravte si efektivní pštrosí vejce
- Kouzlo Orientu aneb jak si doma snadno připravit vegetariánský Falafel
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.