Kdo by v našich krajích neznal úplně obyčejnou topinku? Jedná se o krajíc chleba, který je opečený nasucho nebo na rozpáleném sádle či oleji. Topinka se klasicky podává solená a lehce potřená česnekem. Může se podávat i s jinými přílohami, např. masovou směsí, tatarským biftekem, sázeným vejcem apod. My si jí dnes připravíme s falešným tatarákem.
(ilustrační fotografie: Pixabay)
Potřebujeme :
- 4 středně velké brambory uvařené ve slupce
- 1 dl oleje
- 5-6 lžic kečupu, sůl
- sladká i pálivá paprika
- 3 stroužky česneku
- 1 větší cibule
- worchester
- pepř
Brambory oloupeme a jemně postrouháme, cibuli na drobno nakrájíme, rozetřeme česnek a vše promícháme dohromady s ostatními přísadami.
Mažeme na topinky.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.