Vejce doma v lednici najde každý. Vaření bez nich si téměř nedokážeme představit, navíc je to i taková pojistka, která nás zachrání vždy, když nutně potřebujeme připravit něco rychlého, co nás zasytí. Po příchodu z práce často pak unaveni řešíme otázku, co zase k večeři. Dnes je odpověď jednoduchá. Připravte si kari chlebíčky. Za 10 minut bude večeře na stole a ještě sklidíte pochvalu.
Rozpis receptu níže je uveden na 1 porci.
(fotografie: Pixabay)
Potřebujeme:
- 2 plátky chleba
- olej
- 2 vajíčka
- okurka
- cibule
- česnek
- sůl
- kari
Na pánev kápneme trošku oleje a ze 2 rozkleplých vajíček připravíme dvě volská oka, která při dokončení mírně osolíme a posypeme kari kořením.
Z chleba pak na stejné pánvi připravíme dvě klasické topinky, které potřeme česnekem a osolíme.
Na topinky položíme volská oka z vajíček, posypeme nakrájenou cibulkou a dozdobíme okurkou. Ihned podáváme.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.