S ostrou chutí jsme se už potkali v jednom z předešlých článků, kdy jsme si společně připravili ďábelské karbenátky. A jelikož je vidět, že ostrá jídla jsou čechům blízká, přinášíme dnes další z těch, u kterých je dobré mít po ruce něco na zapití, v tomto případě pak ideálně pivo.
Potřebujeme:
- 750 g vepřového masa z kýty
- 3 lžíce oleje
- 2-3 lžíce sekané cibulky
- 100 g sladkokyselých okurek
- 100 g sterilovaných kapií
- feferonky
- 5 lžic pikantního kečupu
- worcesterová omáčka
- sůl
- pepř
Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na horkém oleji za stálého míchání ze všech stran opečeme.
Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, vložíme na menší kousky nakrájené okurky, kapie, rozsekané feferonky, pikantní kečup, pokapeme pár kapkami worcesterové omáčky a podusíme doměkka.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.