Sýrových receptů není nikdy dost a zvláśť v létě, kdy si každý rád dopřeje lehčí jídlo.
Mléčné výrobky jsou zdrojem nejen plnohodnotných a dobře stravitelných bílkovin, ale také řady vitamínů a minerálních látek, mysleme na ně také během letních měsíců. Navíc jejich další výhodou, kterou oceníte především v kuchyni, je jejich pestrost a skvělá kombinovatelnost s jinými surovinami. Hodí se jak do sladkých, tak i do slaných pokrmů. Více najdete na www.mlekovaszdravi.cz.
Potřebujeme:
- 250 g sýru giuncata fresca
- 150 g pancetty
- 2 lžíce octa balsamico
Postup:
- Sýr nakrájejte na větší kostky a nechte je okapat.
- Každý kousek sýru pak zabalte do plátku pancetty a upevněte párátkem.
- 3. Rozložte na talíř a pokapejte octem balsamico, servírujte vychlazené přímo z ledničky.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.