Letošní 23. duben - Den domácího chlebopečení ...
Pečete pravidelně? Nebo se na to naopak už moc dlouho chystáte a zatím jste se neodhodlali? Ať tak či tak, pojďte do toho !
Proč domácí chléb? Budete přesně vědět, co jste do těsta dali... Podpoříte tak lokální výrobce surovin a nikoli nadnárodní ochodní řetězce a velkopekárny... Dáte do něho vlastní energii a bude vám o to víc chutnat :-)
Den chlebopečení vyhlašuje Pravý domácí časopis. Měsíčník, který píše o všem, co je skutečné... a dnem D je sobota 23.dubna 2016. Přidat se může opravdu každý. Každý ve své kuchyni. Čím více nás bude, tím lépe... Pojďme společně rozvonět naší republiku čerstvě upečeným chlebem.
Podrobnější informace na www.chlebopeceni.cz
Vaše názory
Já chlebům z obchodů moc nevěřím. Když chcete jíst ty zdravější, tak často nevíte, co chleba obsahuje. Proto si taky peču domácí, z vlastního kvásku a ten je pak úplně super. S použitím dobrého chlebníku - https://www.artofhome.cz/chlebniky-2/ vám pak vydrží zako čerstvý klidně i několik dní. Chce to samozřejmě tlustější kůrku, ale tak ta je u domácích chlebů skoro vždy.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.