- 250 g kuřecích prsíček
- 1 větší ledový salát (cca 500 g)
- 500 g jablek
- 1 menší pomeranč šťáva
- 50 ml olivového oleje Bertolli Extra Vergine
- 1 lžíce medu
- 5 g solamylu
- vinný ocet
- pažitka
- bílý pepř
- sůl
Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky (nudličky), osolíme a obalíme v solamylu.
Zprudka orestujeme na části olivového oleji do zlatova. Opraný salát natrháme, jablka nakrájíme na nudličky, smícháme a zalijeme dresinkem připraveným z pomerančové šťávy, zbytku oleje, medu a ostatních surovin dle vlastní chuti. Promíchaný salát vrstvíme na talíř nebo do mísy a doplníme čerstvě opečenými kuřecími prsíčky.
Zdroj: Kuchařka Bertolli www.bertolli.cz
Objevte blahodárné účinky jablek a další jablečné recepty. Přečtetě si článek Kutálej se jablíčko.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.