Nektarinková salsa
24.8.2006 - Redakce Babinet
- 4 nektarinky
- 1/4 šálku nasekakané čerstvé červené papriky
- 1/2 šálku neskané červené cibule
- 1 lžíce rozetřeného stroužku česneku
- 1 a 1/2 lžičky rozdrceného pepře jalapeno
- 2 lžíce nastrouhané šalotky
- 3 lžíce čerstvého nasekaného koriandru
- 2 lžíce pomerančového džusu
- 1 a 1/2 lžičky medu
- sůl a mletý černý pepř
Nektarinky oloupejte, nakrájejte na kostičky a ve skleněné míse smíchejte se všemi zbývajícími surovinami. Podávejte ke grilovaným kuřecím prsům nebo jako dip k lupínkům.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.