- 2 kuřecí stehýnka
- snítky čerstvého tymiánu nebo hrst sušeného
- 5 středních rajčat
- několik žlutých koktejlových rajčátek (můžete vynechat)
- 20 g sýra Feta
- olivový olej
- sůl,
- černý mletý pepř
- 0,5 dl suchého bílého vína
Stehýnka omyjeme, osolíme a opepříme. Do kůže uděláme na několika místech zářez, do kterého zastrčíme snítku tymiánu a čtvereček sýra Feta.
Položíme na dno zapékací mísy, obložíme omytými a na čtvrtky nakrájenými rajčátky a zbytkem sýra Feta a snítkami tymiánu. Zakapeme olivovým oleje a bílým vínem. Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů Celsia asi 35 minut.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.