300 g vepřové krkovice, 500 g brambor, 2 větší klobásy dle chuti, 4 cibule, 5 stroužků česneku, 100 g slaniny, pepř, kmín, sůl, sladká paprika, pálivá paprika, olej Oloupané syrové brambory nakrájíme na větší kusy, maso a klobásy nakrájíme na zhruba stejně velké kusy jako brambory. Oloupanou cibuli na silnější kolečka, slaninu na plátky, česnek utřeme a všechno smícháme dohromady a dle chuti okořeníme, aby byl pokryt každý kousek. Směs rovnoměrně rozložíme na 3 díly alobalu, přilijeme trochu oleje a zabalíme do tvaru šišky. Pečeme asi 45 minut v troubě nebo na grilu.
-
Grilovaný chléb s pikantní sýrovou pomazánkou
Sýr feta 500 g. Plnotučné mléko 50 ml. Jogurt bílý 100 g. Olivový olej 100 ml. Pálivá paprika 1 ks (cca 20 g.) ...
-
Infinit otevřel restauraci Sezio v provensálském stylu
Síť relaxačních center Infinit otevřela na Praze 9 ve Sportcentru Step novou restauraci Sezio. Posláním Sezio restaurant je poskytovat...
-
Kuchaři a cukráři představí svůj um na soutěži Gastro Hradec
Šanci prohlédnout si nejrůznější výrobky kuchařů a cukrářů budou mít ve čtvrtek návštěvníci Kongresového centra Aldis v Hradci Králové, kde...
-
Sýry jsou tím správným výběrem pro chvilky odpočinku
Řada SPECIALITY Krále Sýrů nabízí výjimečné, chuťově vytříbené sýry, Král Sýrů Hermadur, Král Sýrů Charakter a Král Sýrů Kozí. Tyto lahodné...
Oblíbené recepty
- Z polí a luk na talíř aneb medvědí česnek jako posel jara s těstovinami za 15 minut
- Jak z jablek vykouzlit rychlý a voňavý dezert? Je to snadné a potěšíte celou rodinu
- Jablečný moučník dle staré tradiční receptury
- Jaký je váš jarní rituál? Příběh dezertu, který rozzáří váš stůl
- Za vůní česneku aneb znáte všechny triky pro jeho dokonalé využití?
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.