Babinet.cz  /  Recepty  /  Recepty  /  Pečené rybí filé po švédsku

Pečené rybí filé po švédsku

27.9.2006 - Redakce Babinet

  • 600 g rybího filé
  • 1 středně velké jablko
  • 1 velká cibule
  • 50 g slaniny
  • 1 citron
  • mletý černý pepř
  • sůl
Slaninu rozkrájíme na kostičky, rozpečeme a vložíme na ni porce rybího filé. Osolíme je, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a dáme do trouby zapéct. Během pečení porce obrátíme. Asi po 10 minutách je vyjmeme a uchováme teplé. Oloupané jablko a cibuli rozkrájíme na kolečka a podusíme je na tuku, v němž se ryba pekla. Porce rybího filé upravíme na nahřáté talíře, obložíme jablky, cibulí a rozpečenou slaninou. Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

  • Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.