Babinet.cz  /  Recepty  /  Recepty  /  Fettucine Boscaiola

Fettucine Boscaiola

25.1.2006 - Redakce Babinet

  • 800 g těstovin (nejlépe fettucine)
  • 200 g šunky
  • 100 g pórku
  • 100 g žampionů
  • 250 ml smetany
  • 30 g rajského protlaku
  • 50 g listového špenátu
  • 30 g jemného kečupu
  • sůl
  • oregano
Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Pak je rozdělíme na třetiny, do jedné třetiny vmícháme orestovaný protlak s kečupem, do druhé třetiny vmícháme podušené listy špenátu, zbylé těstoviny podáváme bez ochucování. Omáčka: na másle podusíme pórek, přidáme šunku a sterilované nebo čerstvé žampiony. Zalijeme smetanou a povaříme do zhoustnutí. Pak ochutíme kořením. Podáváme na jednom talíři, ale odděleně. Bezmasá varianta: šunku můžete vynechat nebo nahradit kousky sojového masa.

Vaše názory

Pro vložení komentáře se prosím nebo zaregistrujte.

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

  • Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.