U kojenců a batolat patří mezi nejčastější zdravotní problémy ucpaný nosík a nemoci horních cest dýchacích. Miminka neumějí dýchat ústy ani...
Zpět na článekPomozte Vašemu miminku uvolnit ucpaný nosík
Další z magazínu
-
Češi se nejraději sprchují. Polovina z nich se v tropických dnech myje stejně často jako v zimě
Je u nás při mytí znát rozdíl mezi létem a zimou? A čemu Češi dávají přednost – sprchování nebo koupání ve vaně? Platí stále, že o sebe dbají...
-
Anketa: Odpovězte a otestujte chytrou houbu!
Víte o tom, že se s vaginální mykózou za svůj život potkají tři ženy ze čtyř? Pociťujete i vy někdy pálení, svědění? Pozorujete zvýšený výskyt...
-
Může za snižující se porodnost špatná finanční situace?
Nedostatečná sociální podpora rodin s dětmi, špatná finanční situace mladých rodin, nedostatečná vládní rodinná politika. To jsou překážky,...
-
Anketa: Odpovězte a otestujte Uroval Manosa zdarma
Infekce močových cest jsou druhou nejčastější bakteriální infekcí postihující člověka. Alespoň jednou ji během života prodělá více než 35 %...
Nejčtenější články
- Býk trpí dlouho a skrývaně, Ryba odpouští dřív, než je nutné. Znamení zvěrokruhu a schopnost odpouštět
- Znamení horoskopu a intimita: Proč je Štír považován za nejintimnější znamení a Ryby za obětavé milence
- Listopadový horoskop: Býci mohou přenastavit hodnoty, Raci se zaměří na svůj vnitřní svět a Berani si zafilozofují
- Astrologie a přírůstek na váze: Které znamení má stravu pod kontrolou?
- Africký horoskop: Odhalte hluboká tajemství vašeho znamení podle starodávných tradic, které do vás vidí
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Mnohem radši než kapičky mám pro děti sprej,líp se dostane do nosánku,kde je potřeba ,aby rýmu uvolnil...oblíbila jsem si Quixx,je přírodní,obsahuje mořskou vodu,krásně uvolňuje nos a je nenávykový.Nakonec můžu krásně rýmu odsát...miminka ho můžou užívat od 6.měsíců a dospěláci bez omezení,je i pro těhotné a kojící maminky...takže máme v lékárničce jeden sprej pro celou rodinu....
Já pro své miminko používám kapky Quixx baby...mohou se již od narození...je to přírodní mořská voda, takže nehrozí návyk...a kapu před odsáváním i potom a vetšinou je do týdne po rýmičce.
Taky používám kapky Quixx Baby, přijdou mi pro miminko nejšetrnější. My doma mořskou vodu na rýmu používáme všichni, starší syn si už stříká sám, ale aspoň po očku dohlížím, jinak by si dělal "fontánu" a místo v nose by měl sprej na zdi (jsou mu čtyři). :-)
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.