Když mi dcera oznámila těhotenství, byla jsem šťastná. Celé těhotenství je ukázkové,...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Čtenářské příběhy /
Dcera nehodlá vnoučka očkovat. Rizika si nepřipouští, píše... /
Vaše názory
Dcera nehodlá vnoučka očkovat. Rizika si nepřipouští, píše Eliška
Další z magazínu
-
Končí mi dlouhá rodičovská dovolená a čeká mě nástup do práce. Bojím se, že nebudu zvládat všechno dohromady, trápí se Jana
Návrat do práce, po skončení rodičovské dovolené, je pro mnoho maminek velice náročný. O to...
-
Kvůli alkoholu jsem přišla o lásku dcer i kontakt s nimi a oporu a sílu k nápravě jsem našla u mámy. Važme si pomoci bližních, říká Blanka
„Vítězství nad alkoholismem je možné a každý člověk může najít svou cestu ven z této...
-
Mám krásnou rodinu, ale ze vztahu s manželem se zcela vytratila intimita i společné chvíle. Manželovi to nevadí, trápí se Eva
Stres je paradoxní nepřítel: nevidíme ho, a přesto dokáže ničit naše vztahy i pohodu. Když se hladina...
-
Manžel se stydí nastoupit léčbu do psychiatrické léčebny a odmítá i psychoterapeuta. Ničí mi to život, píše Eliška
Můj manžel je báječný muž. Jsme spolu opravdu dlouhá léta a tak už se dokonale známe. Jeden druhého...
Nejčtenější články
- Jak na nedostatek železa v krvi: Klíčové jsou některé potraviny i změna stravovacích návyků
- Rakovina očí nebolí. Na vině nárůstu počtu pacientů je sluneční záření i životní styl
- Podzimní výzvy pro zdraví: Jak chránit srdce a posílit imunitu radí třinecký kardiolog
- Fyzioterapeutka: Typické problémy zahrádkářů a jak na ně
- Péče o zuby: Zdravý chrup podpoří kromě správné techniky čištění i bylinky, říká bylinkářka
Náš tip
-
Procvičte si nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
-
Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih
na svých mobilech a tabletech.

Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.