Dvacet let už bydlím ve vlastním bytě. Jde o panelový dům, ve kterém byl vždy naprosto úžasný klid....
Zpět na článek
Babinet.cz /
Magazín /
Čtenářské příběhy /
Sousedův pes stále bez přestávky štěká. Brzy mě přivede do... /
Vaše názory
Sousedův pes stále bez přestávky štěká. Brzy mě přivede do blázince, píše MIlena
Další z magazínu
-
Kvůli léčiteli jsem přišla o všechny úspory, i o manžela, píše Jana
Už od patnácti let mi lékaři taktně naznačovali, že jednou budu mít problémy s otěhotněním. Mám...
-
Žena přišla o práci a začala pít! Teď je z ní regulérní alkoholička a odmítá odbornou pomoc, píše Ivan
S mou ženou jsme spolu pořádnou řádku let. Vychovali jsme tři děti, které dnes žijí své životy mimo...
-
Věrnost mi nebyla dána do vínku, manželce jsem proto navrhnul otevřený vztah. Sbalila mi kufry, píše Tomáš
Občas zde pročítám příběhy nevěrnic a nevěrníků. Je evidentní, že člověk prostě není monogamní...
-
Příteli vadí, jak vychovávám svou dceru. Asi budu raději zase sama, píše Ilona
Mám čtrnáctiletou dceru, kterou vychovávám sama od jejích dvou let. Od jejího otce jsem tehdy...
Nejčtenější články
- Děti a pravidelné kapesné: Kdy s ním začít a jak snadno stanovit jeho správnou výši
- Hluční Raci a Panny, které na sebe rády strhávají pozornost. Styl komunikace podle znamení zvěrokruhu
- Odměna či trest? Dětská psycholožka radí, co ve výchově funguje lépe
- Raci pod ochranou Štíra, k Vahám rozhodnost Beranů. Jaká znamení se k sobě hodí nejlépe
- Doubravka Přemyslovna: Princezna, která prohloubila přátelské vztahy mezi Čechy a Poláky. Její hrob doposud nebyl nalezen
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.