Intolerance, nesnášenlivost, alergie na potraviny, citlivost na lepek, celiakie… Přibližně pětina populace má problémy s jídlem. Řeší, co jíst, aby jim po jídle nebylo špatně. Je to velmi omezující. Lidé věnují velké množství energie, aby se vyhnuli problematickým složkám a žijí v neustálém stresu, jestli nesní něco nevhodného a neudělá se jim špatně.
Babinet.cz /
Magazín /
Zdraví /
Audio: Rozhovor s odborníky o přecitlivělosti na potraviny a jejich složky
Audio: Rozhovor s odborníky o přecitlivělosti na potraviny a jejich složky
Další z magazínu
-
Neovladatelná a náhlá touha po spánku. Narkolepsie vás vyřadí z běžného života, říkají neurologové
Narkolepsie je denní záchvatovitá spavost a je třetím nejčastějším neurologickým...
-
Příznaky alergické reakce a anafylaktického šoku při bodnutí hmyzem a první pomoc
Bodnutí hmyzem je nebezpečné, ať jste alergici nebo ne. Pokud nás někde venku nebo u vody píchne komár, asi...
-
Hubnutí, když přijde padesátka. Jde to, shodují se gynekolog a nutriční terapeutka
Že se s věkem náš metabolismus zpomaluje, není žádným tajemstvím. Sotva se přehoupne...
-
Není cukr jako cukr aneb Jak si osladit život zdravěji
Bílý zabiják, nebezpečná droga nebo sladká hrozba. Pod těmito děsivými...
Nejčtenější články
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste nebo zaregistrujte)