Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Kolekce přípravků Sephora do koupele Léto 2014

Kolekce přípravků Sephora do koupele Léto 2014

21.4.2014 - redakce Babinet.cz

Limitovaná edice letních koupelových přípravků je pozvánkou na slunečnou pláž do Ria. Nové, lehce parfémované přípravky připomínají letní ovocný koktejl: svěží ovocná vůně evokuje bílé písčité pláže, zelené palmové listy a směs tropického ovoce. Jedinečná kolekce výrazných barev a grafických motivů inspirovaných brazilskými náramky.

Bubble Bath Agua de Rio 260 ml & Handwash Agua de Rio 250 ml

Bazén s azurově modrou vodou přímo za domem ... Pěna do sprchy a koupele má průzračnou texturu připomínající tyrkysově modré laguny. Krémové tekuté mýdlo v živých barvách s exkluzivní vůní našlo svou inspiraci ve starověkých motivech Inků … vychutnejte si koupel s vůní exotického ovoce daleko od světa karnevalových rytmů.

 

Body Moisturizing Sorbet Agua de Rio 250 ml

Hydratační tělový krém zvláční pokožku celého těla tak dokonale, jako by v sobě skrýval tajemství domorodých kmenů.  Má krémovou texturu, která pokožku důkladně osvěží a zanechá příjemný pocit lahodné svěžesti a pohodlí.

 

 

Bubbly Bath Pebble with Surprise Gift Agua de Rio

Rozpustné šumivé tablety do koupele, které se ve vodě rozpustí a koupel provoní exotickou ovocnou vůní. V tabletě je ukryto malé překvapení: brazilský náramek v růžové, tyrkysové nebo žluté barvě.

 

 

Brazilian Suitcase Agua de Rio

Dárkové balení jako malý kufřík ozdobený brazilskými náramky je přímo pozvánkou na pláže v Riu: sladké nicnedělání a relaxace v teplé koupeli…  Sada obsahuje pěnu do koupele, krémové tekuté mýdlo, rozpustnou koupelovou tabletu a mycí houbičku ve tvaru květiny.

K dostání v obchodní síti SEPHORA.

 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz