Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Buďte nejen krásná, ale i zdravá díky veletrhu INTERBEAUTY PRAGUE 2013

Buďte nejen krásná, ale i zdravá díky veletrhu INTERBEAUTY PRAGUE 2013

10.10.2013 - redakce Babinet.cz

V historickém Průmyslovém paláci v Holešovicích o Vás budou 18. až 19. října pečovat lékařské kapacity a zároveň Vás tady zkrášlí „od hlavy až k patě“. Nenechte si ujít výhodnou možnost nákupů těch nejmodernějších přípravků, které současný trh s krásou nabízí.

Veletrh také potěší celou škálou zkrášlovacích procedur. Ženy si budou moci vyzkoušet omlazování pleti mnoha různými metodami, profesionální líčení i česání, nejnovější druhy manikúry, pedikúry a moderní depilace, permanentní make-up, prodlužování řas či zdobení nehtů. Chybět nebudou ani relaxační a uvolňující masáže. Zdarma Vám odborníci z Petra Clinic

provedou měření složení těla přístrojem Inbody, bezplatně Vám též ošetří bříško či zadní část stehen rázovou vlnou a vyzkoušet si budete moci i bezbolestný lifting obličeje. Lékaři z kožní kliniky Královské Vinohrady Vám tradičně bezplatně dermatoskopem v oblíbeném Stanu proti melanomu vyšetří Vaše mateřská znaménka. Zveme Vás také do bezplatné dermatologické poradny Clinique, kde Vám odborníci otestují Vaši pleť a navrhnou řešení Vašich případných problémů. Můžete navštívit ordinaci uznávaného plastického chirurga MUDr. Davida Tomáška, který ženám vysvětlí veškeré zákroky, o nichž uvažují. Kvalifikovaní lektoři metodiky Stob obezitě Vám poradí jak účinně shodit nadbytečné kilogramy a těšit se můžete i na ochutnávku nutričně vyváženého vynikajícího jídla od firmy Ježkovy krabičky, které Vám naservíruje známá moderátorka Iva Vavřínová. Přichystán je i dárek pro všechny a to VINYLUX na vaše nehty ZDARMA od tvůrců CND Shellac v některém z nejoblíbenějších odstínů, který si sami vyberete.

Čekají na Vás světové trendy v účesech! Milovníky kadeřnických vychytávek zveme na velkolepou vlasovou show světového formátu. Kadeřnické show CHAKRA budou probíhat během celého podzimního veletrhu Interbeauty Prague 2013. Společnost BES Beauty&Science představí na veletrhu novou kolekci střihových a barvících technik dle Akademie Bes Miláno.

Vůbec poprvé se Vám budou na veletrhu zdarma věnovat profesionálové z Asociace vizážistů a stylistů ČR. Těšte se na profíky Moniku Romanovskou, Moniku Cabákovou a Evu Fialkovou. Toto hvězdné trio Vám doporučí ten nejslušivější účes, barvu vlasů, styl líčení i oblékání.

Těšte se ovšem také na prestižní soutěže! Čeká Vás mimořádná podívaná na 4. Mistrovství ČR PROFI NAIL DESIGN CUP 2013 s postupem na European Master's Award Nail Design 2014 v Mnichově. V sobotu 19. října si nenechte ujít 6. Mistrovství ČR PROFI STUDIO NAIL CUP 2013 profesionálních nehtových designérek v kombinované nehtové modeláži. Pokud zbožňujete extravagantní make up, zveme Vás na soutěž WORLD MAKE UP WARS. Jde o soutěžní prezentaci tvůrčích vizážistů a bodypainterů na tajemná a mysterická témata.

V sobotu 19. října se můžete opět těšit na oblíbený Jarmark OnaDnes.cz. Jedno je tedy jisté. Z INTERBEAUTY PRAGUE odejdete krásnější a spokojenější. Více informací včetně báječných soutěží o hodnotné dárky najdete na www.veletrhkosmetiky.cz nebo na Facebooku Interbeauty Prague.

 

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz