Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Pozvánka: Hurá do školy S PALLADIEM, sobota 31. 8. 2013

Pozvánka: Hurá do školy S PALLADIEM, sobota 31. 8. 2013

16.8.2013 - redakce Babinet.cz

Přijďte strávit zábavné odpoledne se svými školáky, ale i předškoláky do nákupního centra PALLADIUM!

Sobota 31. srpna bude v PALLADIU věnovaná pouze dětem. Od 14 hodin zde začíná zábavní show pod taktovkou moderátorky Míši Jadrné v roli paní učitelky. Děti zažijí školní aktivity tak trochu jinak, než je ze školy znají. Například zábavný tělocvik, počítání, zpívaní a tancování. Navíc jsou pro ně přichystané soutěže o ceny a hned několik klaunských představení. PALLADIUM nezapomnělo ani na oblíbené malování na obličej, které bude pro děti k dispozici po celou dobu programu, a to na patře –2 u supermarketu Albert. Program pro děti potrvá až do 18 hodin.

Na své si přijdou i maminky, které v tento den mohou pořídit dětské oblečení, doplňky a pomůcky do školy za výhodnou cenu. Několik obchodů nabízí i speciální nabídky a dárky k nákupu. S 20% slevou můžete například nakoupit v prodejnách A3 SPORT, Albi, CCC Boty, ECCO a Marks&Spencer, 30% slevu pak poskytne COCCO accessories. Na sladkou jogurtovou zmrzlinu se slevou 31 % zve funny DANNY, kde si děti zmrzlinu samy namíchají dle vlastní fantazie. Přehled slev naleznete zde!

Nezapomeňte proto své školáky, ale i předškoláky vzít v sobotu 31. 8. do nákupního centra PALLADIUM!

ZÍSKEJTE TAŠKU „I LOVE SHOPPING“

Igelitkám už dávno odzvonilo a „in“ jsou látkové tašky různých barev a odstínů! Nakupte od pondělí 26. 8. do soboty 31. 8. v hodnotě 500 Kč a získejte i Vy látkovou tašku v designu PALLADIUM. Tašky budou k vyzvednutí pro prvních 500 zákazníků v sobotu 31. 8. od 14 do 18 h. ve facebookovém koutku na patře –2 po předložení účtenek. Akce se nevztahuje na účtenky ze supermarketu Albert.

www.palladiumpraha.cz

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz