K dyž se řekne mouka, nejspíše se vám vybaví bílý prášek nebo krupička – surovina pro křehké a nadýchané moučníky. Jak je to v současnosti...
Zpět na článek10 věcí, které potřebujete vědět o mouce
Další z magazínu
-
Blíží se zápisy do mateřských škol. Jak si vybrat školku, radí pedagožka
Duben je každoročně měsícem otevřených dveří pro většinu školek. Prošli jste jich několik a...
-
Minimální trvanlivost vs datum spotřeby potravin. Jak jim správně porozumět
Plýtvání potravinami je bohužel velký nešvar. Pakliže se řídíte označením na obalech,...
-
Šmejdi vytahují z lidí peníze za promlčené dluhy. Jak se bránit?
Objevují se případy lidí, kterým vznikl dluh tak dávno, že už na něj zapomněli. Léta ho po nich totiž...
-
Změny u dohod o provedení práce. Účast na odvodech i nové povinnosti pro zaměstnavatele
Novela zákoníku práce v oblasti dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr (DPP a DPČ)...
Nejčtenější články
- Společné soužití s mými rodiči mi ničí manželství. Asi je to sobecké, ale lituji, že jsem je k sobě vzala, píše Iva
- Basic bílé tričko pětkrát jinak: Jak ho nosit od pondělí do pátku
- Zdraví ženy: Zbavte se ho jednou provždy!
- Stačí horká voda a prázdné kořenky s mlýnkem nemusíte vyhazovat. Ušetříte a ještě si do nich připravíte vlastní směsi koření
- Velké sázení a setí si nechte až po zmrzlých. Kdy mají svátek?
- Co se děje s tělem, které nemá dost vody aneb Proč nepijeme dost
- Exmanžel má novou rodinu a o našeho syna ztratil zájem. Ten to snáší velice těžce, píše Eliška
- Široké džíny, denim a baby blue barva aneb Tohle jsou největší trendy letošního jara
- Žena má riziková období, kdy jdou kila nahoru. Co se dá změnit, vysvětluje obezitoložka
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Je to docela věda, že? A lituju ty státy, kde nemají tolik druhů mouky, u nás se peče jedna radost. Co si člověk vzpomene. Teď mi zrovna kyne těsto na domácí chleba, kváskový, pomíchala jsem různé druhy mouky, i špaldovou. Jak si jednou zvykne na domácí chuť pečiva, pak se těžko vrací k supermarketovému.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.