Že se dá kachna, slavnostní to jídlo, připravit téměř bez práce? No jistě, že dá. A zvládne to úplně každý. Nejsložitější na celém receptu je...
Zpět na článek
Babinet.cz /
Recepty /
Česká národní /
Šťavnatá a křupavá, pomalu pečená a chuťově dokonalá?... /
Vaše názory
Šťavnatá a křupavá, pomalu pečená a chuťově dokonalá? Kachna na medu
Další recepty
-
Ohlédnutí do dětství aneb babiččiny tradiční šunkofleky se šunkou
Také vám šunkofleky připomínají dětství? Obědy ve škole, prázdniny u babičky…...
-
Hlíva s vepřovým na český způsob. Jednoduchý recept pro dny všední i sváteční
Vepřové maso a houby tvoří dokonalou kombinaci, která potěší každého milovníka tradiční...
-
Cuketový Ondráš aneb ideální snadný pokrm pro letní sezónu
Cuketový Ondráš je modernější variací tradičního českého pokrmu, který kombinuje...
-
Sedlácká bída: Pokrm, který zasytí i za málo peněz
Sedlácká bída, známá také jako uhlířina, je tradiční pokrm našich předků,...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.