Léto pomalu končí, nastane podzim a s ním také období sklizně červené řepy. Jak ji ale nejlépe zpracovat? Vždyť naloženou nakyselo ji známe...
Zpět na článekJak nejlépe zpracovat řepu?
Další recepty
-
Cuketové knedlíky: Lehký pokrm plný chuti
Cuketové knedlíky jsou lahodný pokrm, který spojuje chuťové vlastnosti klasických knedlíků s...
-
Během 15 minut na stole. Smažené cukety v kefírovém těstíčku
Cuketová sezóna se pomalu začíná rozjíždět a již velmi brzy začneme řešit každoroční...
-
Sladká rýže s ovocem. Jídlo pro horké letní dny!
Máme za sebou první týden prázdnin a před sebou další úsek tropických teplot....
-
Nadýchané tvarohové lívance s čerstvými bylinkami
Bezmasé pokrmy jsou v letních dnech vyhledávanou položkou v receptech. Důvod je nasnadě, všichni totiž potřebujeme...
Oblíbené recepty
- Bleskový pstruh zapečený s ostrou hořčicí
- Letní svěží dezert aneb připravte si Parfait cherry
- Zcela bez mouky, ale plný ovoce a tvarohu. Jednoduchý třešňový koláč se rozplývá na jazyku!
- Ideální svačina na léto? Jahodovo-banánový koktejl
- Koření pracuje za vás. Připravte si tyto božské zlaté brambory!
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.