Zvěřina má v Česku dlouhou tradici. Paroháče, kance nebo zajíce dříve vášnivě lovila šlechta, není se čemu divit. „Z nutričního...
Zpět na článekDivočinu na talíři: Srnčí ragů
Další recepty
-
Chutná marinovaná kuřecí játra s paprikou, cibulí a opečenými brambory
Kuřecí játra jsou nejen chutná, ale také velmi výživná. Obsahují vysoké množství...
-
Šťavnatá zapečená krkovička v pikantní marinádě
Toto pikantní a šťavnaté maso dostane svou chutí úplně každého. Pokrm, který se doslova...
-
Podzimní inspirace: Plněná pečená dýně ve dvou verzích na váš stůl
Máme zde první říjnový den, který už nikoho nenechá na pochybách, že podzim je zde a udeřil v...
-
Pečená hovězí žebírka na pivu a vínu
Pečená žebírka jsou dokonalým pokrmem pro milovníky masitých jídel. Těmto žebírkům,...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.