Peruánci jsou na své brambory pyšní dodnes, tito potomci Inků pro ně mají více než tisícovku pojmenování tam, kde si my Evropané vystačíme s...
Zpět na článekJak to bylo s bramborami?
Další recepty
-
Vyrobte si vlastní pralinky a obdarujte své blízké
Pralinky jsou neodmyslitelnou součástí vánočního stolu, milujeme je pro jejich lahodnou chuť a elegantní...
-
Šípky - zázračné plody pro naše tělo!
Doby, kdy naše babičky sbíraly šípky, aby z nich připravovaly nejen čaj, ale i spoustu dalších...
-
Objevte pohanku v celé její kráse a navíc vyzkoušejte recept na výtečné pohankové karbanátky s valašským zelím
Pohanka se řadí mezi obiloviny. Z hlediska lidské výživy má pohanka velmi příznivé složení,...
-
V kuchyni s Panzani: Jejich fleky jsme vyzkoušely a příjemné překvapení nás neminulo
V redakci jsme měly možnost otestovat a poctivě vyzkoušet fleky od Panzani. A tak jsme se hned radostně do těstovinového...
Oblíbené recepty
- Máte rádi kefír či podmáslí? Připravte si z nich skvělé nadýchané palačinky
- Znojemská hovězí aneb lahodná tradiční chuť Moravy
- Lahodné vepřové ledvinky na víně
- Čarujeme s mletým masem v kuchyni. Připravte si efektivní pštrosí vejce
- Kouzlo Orientu aneb jak si doma snadno připravit vegetariánský Falafel
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.