Chystáte se o víkendu vrhnout na husu martinskou? Zkuste ji připravit, jak radí Florentyna... Sychravější a studenější polovina podzimu...
Zpět na článekVíno, husy a sníh na sv.Martina
Další recepty
-
Rybí polévka je téměř nezbytností české štědrovečerní večeře! Jak si jí připravit?
Vánoční rybí polévka je jednou z těch tradičních lahůdek, které dokážou v okamžiku navodit tu...
-
Užitečné tipy, jak na nejlepší bramborový salát
Co domácnost, to recept na bramborový salát. Ponechme teď stranou otázku, jestli do něj dávat celer, nebo ne...
-
Symbolem Vánoc je vánočka. Jak si jí bez stresu upéct?
Symbolem českých Vánoc je bezesporu vánočka. Je nezbytnou součástí každého vánočního...
-
Staročeské Vánoce a tradiční cukroví z dob našich babiček, které nás přenese do dětství
Vánoční čas je magickým obdobím plným tradic a vzpomínek, které nás spojují s...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
V prvním receptu má být asi správněji hřbetem nahoru, kůže je přece kolem celé husy. Já bych si asi dala tu s ovoce a pekla bych ji taky dost dlouho. Nejlíp je nachystat si husu na pekáč večer a ráno ji hned v šest šoupnout do trouby. Dát nízkou teplotu. Husu do trouby, my zpátky do peřin. Husa nepotřebuje hlídat a my se musíme dospat.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.