Chystáte se o víkendu vrhnout na husu martinskou? Zkuste ji připravit, jak radí Florentyna... Sychravější a studenější polovina podzimu...
Zpět na článekVíno, husy a sníh na sv.Martina
Další recepty
-
Ohlédnutí do dětství aneb babiččiny tradiční šunkofleky se šunkou
Také vám šunkofleky připomínají dětství? Obědy ve škole, prázdniny u babičky…...
-
Hlíva s vepřovým na český způsob. Jednoduchý recept pro dny všední i sváteční
Vepřové maso a houby tvoří dokonalou kombinaci, která potěší každého milovníka tradiční...
-
Cuketový Ondráš aneb ideální snadný pokrm pro letní sezónu
Cuketový Ondráš je modernější variací tradičního českého pokrmu, který kombinuje...
-
Sedlácká bída: Pokrm, který zasytí i za málo peněz
Sedlácká bída, známá také jako uhlířina, je tradiční pokrm našich předků,...
Oblíbené recepty
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
V prvním receptu má být asi správněji hřbetem nahoru, kůže je přece kolem celé husy. Já bych si asi dala tu s ovoce a pekla bych ji taky dost dlouho. Nejlíp je nachystat si husu na pekáč večer a ráno ji hned v šest šoupnout do trouby. Dát nízkou teplotu. Husu do trouby, my zpátky do peřin. Husa nepotřebuje hlídat a my se musíme dospat.
Pro vložení komentáře se prosím přihlašte nebo zaregistrujte.